Blanka ceramic 8-KAFEL/K kalijeva peć krem
Snižena cijena

Blanka ceramic 8-KAFEL/K kalijeva peć

Blanka ceramic 8-KAFEL/K kalijeva peć

14.399,00 HRK 15.998,89 HRK -10%
s PDV-om Dostava 4 - 10 radnih dana
 Na zalihi

Opis

Blanka ceramic 8-KAFEL/K kalijeva peć

Kalijeva peć Blanka izrađena je u vrlo elegantnom i profinjenom stilu koji će dodati blagu notu ugode u Vaš ​​dom koji će biti ispunjen atmosferom udobnosti i toplinom kad čujete pucketanje drva u peći. Vatra ima sposobnost da svojim šarmom hvata pozornost i koncentraciju ljudi - jedan od prvih prirodnih oblika rekreacije za fizičko i psihičko opuštanje.

Tijelo kalijeve peći Blanka izrađeno je od posebnog reljefnog oblika pločica krem sjajne boje.
Vanjski dio peći izrađen je od visoko kvalitetnih keramičkih pločica a konstrukcija i prednji kaminski uložak izrađeni su od čeličnog lima debljine 4 mm, dizajnirani za rad na povišenim temperaturama.
Čelični elementi rezani su laserskom tehnologijom a zatim su oblikovani na CNC strojevima za savijanje. Tijelo je zavareno tehnologijom varenja oklopnim inertnim plinom, koji pruža vrhunsku kvalitetu vara. Vrata su izrađena od metalnog okvira te staklokeramike otporne na visoke temperature (do 800 ° C).
Postolje ima ugrađeni ulaz za usis zraka izvana. Podešavanjem ulaznog primarnog zraka ostvaruje se niža potrošnja goriva, te omogućuje ručno doziranje zraka potrebnog za normalno izgaranje. Ako namjestite poziciju na 50% otvora ulaznog zraka, a zatim u komori za izgaranje podesite raspon od 50% do 100% otvora dobijate efekt dodatnog zadržavanja topline u komori za izgaranje.
Podešavanje protoka sekundarnog zraka vrši se pomoću regulatora na gornjoj strani, čije otvaranje osigurava isporuku kisika na gornjem dijelu komore za izgaranje, u kojoj je pospješeno sagorijevanje plinova proizvedenih izgaranjem goriva a na taj način smanjuje se emisija štetnih plinova u atmosferu. Ugrađeni regulator za zrak "štiti" prozor od vatre i dima, što značajno smanjuje taloženje čađe.
Dimni priključak može biti usmjeren ili na stražnju i gornju stranu.
Ložište kalijeve peći Blanka je obloženo Acumotte materijalom - materijal akumulira toplinu, podiže temperaturu u komori za izgaranje te pomaže poboljšanju parametara izgaranja.
Jamstvo 5 godina. Dobava na upit - rok isporuke 15-30 dana.

Tehničke specifikacije
Nazivna snaga (kW) 8
Raspon snage grijanja (kW) 7,5 - 11
Preporučeni prostor grijanja (m²) 60-100
Temperatura dimnih plinova (° C) 230
Promjer dimnjaka (mm) 160
Duljina trupaca (mm) 300
Priključak na dimnjak gore / straga
Vanjska obloga keramika
Pećnica Nema
Težina (kg) 300
Širina (cm) 71,5
Dubina (cm) 59,8
Visina (cm) 136.5
Učinkovitost (%) 78
Garancija (godina) 5
Opće značajke
Konstrukcija trupa čelik 4mm + vatrostalna keramika
Komora izgaranja Acumotte
Gorivo Drvo, briketi smeđeg ugljena
Kućište Čelik
Dno komore za izgaranje Acumotte
Opskrba vanjskog zraka Ugrađena
Uzorak BLANKA krem, sjajna

Podaci

Kratki.pl
102835
26 Artikli