Bočni ormarić Tia 2v2o - bodega

Bočni ormarić Tia 2v2o - bodega

Bočni ormarić Tia 2v2o - bodega 

743,33 HRK
s PDV-om
 Na zalihi

Opis

Bočni ormarić Tia 2v2o - bodega 

Jednostavan ali elegantan bočni kupaonski ormarić Tia 2v2o u dekoru bodega visine 170 cm savršeno će se uklopiti u svaku kupaonicu u kombinaciji s ostalim elementima namještaja iz linije Tia. Ovaj moderan bočni ormarić sastoji se od gornjeg i donjeg ormarića s vratima koji su spojeni dvjema policama za odlaganje kupaonskih potrepština.

Fronte MDF obložene pvc folijom, a korpus je napravljen od vlagootpornog oplemenjenog iverala, što je posebno važno zbog vlage koja je svakodnevno prisutna u svim kupaonicama.

Ručkice na ovom bočnom ormariću napravljene su od inoxa u satin nikl mat boji.

Jednostavnost i elegancija je ponekad ono što se najviše uklapa u prostor, a to je zasigurno i ovaj ormarić opremljen sustavom "soft closing".

Kupaonski namještaj veoma je bitan kako bi se upotpunila svaka kupaonicu, a u našoj Internet trgovini možete pronaći veoma širok asortiman kvalitetnih, modernih ili pak klasičnih proizvoda koje možete bez problema ukombinirati u svaku kupaonicu. Naš cilj je ponuditi najmodernije, kvalitetne i atraktivne proizvode koji odražavaju osobni stil naših kupaca i čine životni prostor ugodnijim za boravak u njemu.

Svaki komad namještaja iz naše ponude izrađen je s posebnom pažnjom i kvalitetno te je svaki proizvod za sebe najbolji izbor za sve one koji žele u svojoj kupaonici imati moderan i elegantan izgled po najpovoljnijim cijenama.

.


Dimenzije proizvoda:

  • širina: 0.35 m
  • visina: 1.7 m
  • dubina: 0.33 m

.

ODRŽAVANJE: brisanje vlažnom krpom uz korištenje veoma blagih deterdženata. Ne koristiti abrazivna sredstva jer bi moglo doći do oštećenja površina.

Podaci

Ferotehna
105823
9 Artikli
Podaci
Tip namještaja
Bočni ormarić
Širina namještaja
35cm
Način montaže namještaja
Viseći

Kupci koji su kupili ovaj proizvod, također su kupili: