Kupaonski ormarić - karolina 70
Snižena cijena

Kupaonski komplet Karolina 70 - kupaonski ormarić

Kupaonski komplet Karolina 70 - kupaonski ormarić 

1.469,00 HRK 1.632,22 HRK -10%
s PDV-om
 Na zalihi

Opis

Komplet Karolina 70 - kupaonski ormarić

Jednostavan i elegantan kupaonski komplet Karolina 70 sastoji se od donjeg samostoječeg ormarića s dvoja vrata i ugradbenim keramičkim umivaonikom u bijeloj boji te gornjim visećim elementom koji uključuje ormarić, ogledalo s LED rasvjetom i policom za odlaganje na koju se mogu staviti manje kupaonske potrepštine poput četkica za zube, kozmetike i slično.

Fronte MDF obložen pvc folijom u dekoru bijeli sjaj, a korpus od iverala u bijeloj boji. Uključena LED rasvjeta s prekidačem i utičnica. Ručkice od aluminija. Prodaje se s ugradbenim keramičkim umivaonikom.

Ovaj kupaonski komplet savršeno će se uklopiti u svaku kupaonicu zbog svog jednostanog dizajna i dimenzija. 

U mnoštvu proizvoda koji se danas mogu naći na tržištu naš cilj je ponuditi najmodernije, kvalitetne i atraktivne proizvode koji odražavaju osobni stil naših kupaca i čine životni prostor ugodnijim i ljepšim prilikom obavljanja svakodnevnih higijenskih rutina. U širokom asortimanu nudimo proizvode za uređenje kupaonice različitih dimenzija i dizajna.

Namještaj iz naše ponude savršeno će se uklopiti u svaku kupaonicu i pružiti joj dašak elegancije, izrađen od visoko kvalitetnih materijala.

Najbolji izbor za sve one koji žele u svojoj kupaonici imati moderan i elegantan izgled po povoljnim cijenama.

Dimenzije kupaonskog ormarića:

Širina: 0.715 m

Visina: 0.8 m

Dubina: 0.47 m

Namještaj iz naše ponude savršeno će se uklopiti u svaku kupaonicu i pružiti joj dašak elegancije, izrađen od visoko kvalitetnih materijala.

Najbolji izbor za sve one koji žele u svojoj kupaonici imati moderan i elegantan izgled po povoljnim cijenama

ODRŽAVANJE: brisanje vlažnom krpom uz korištenje veoma blagih deterdženata. Ne koristiti abrazivna sredstva jer bi moglo doći do oštećenja površina.

Napomenaslavina i sifon nisu uključeni

Podaci

Ferotehna
105733
8 Artikli
Podaci
Tip namještaja
Komplet (Gornji i donji)
Širina namještaja
70cm

Kupci koji su kupili ovaj proizvod, također su kupili: