Kupaonski ormarić - karolina 80
Snižena cijena

Kupaonski komplet Karolina 80 - kupaonski ormarić

Kupaonski komplet Karolina 80 - kupaonski ormarić

1.679,00 HRK 1.865,56 HRK -10%
s PDV-om
 Na zalihi

Opis

Kupaonski komplet Karolina 80 - kupaonski ormarićKarolina 80 kupaonski je komplet koji se sastoji od elegantnog i jednostavnog donjeg samostojećeg elementa s dvoja vrata i ugradbenim keramičkim umivaonikom u bijeloj boji. U kompletu se uz donji ormarić nalazi i gornji viseći ormarić s ogledalom i jednom bočnom policom s vratima za odlaganje manjih kupaonskih potrepština, gornji ormarić opremljen je ogledalom i LED rasvjetom koja će u kupaonici stvoriti poseban ugođaj.

Fronte MDF obložen pvc folijom u dekoru bijeli sjaj, a korpus iverala u bijeloj boji. U ormarić je uključena LED rasvjeta s prekidačem i utičnica. Ručkice od aluminija. Prodaje se s keramičkim ugradenim umivaonikom.

Ovaj kupaonski komplet savršeno će se uklopiti u svaku kupaonicu zbog svog jednostanog dizajna i dimenzija.

U mnoštvu proizvoda koji se danas mogu naći na tržištu naš cilj je ponuditi najmodernije, kvalitetne i atraktivne proizvode koji odražavaju osobni stil naših kupaca i čine životni prostor ugodnijim i ljepšim prilikom obavljanja svakodnevnih higijenskih rutina. U širokom asortimanu nudimo proizvode za uređenje kupaonice različitih dimenzija i dizajna.

Namještaj iz naše ponude savršeno će se uklopiti u svaku kupaonicu i pružiti joj dašak elegancije, izrađen od visoko kvalitetnih materijala.

Najbolji izbor za sve one koji žele u svojoj kupaonici imati moderan i elegantan izgled po povoljnim cijenama.


Dimenzije:

  • Širina: 81 cm

  • Visina: 80 cm

  • Dubina: 46,5 cm

Jednostavnost je ponekad ono što se najviše uklapa u prostor, a to je zasigurno i ovaj kupaonski komplet opremljen sustavom "soft closing".

ODRŽAVANJE: brisanje vlažnom krpom uz korištenje veoma blagih deterdženata. Ne koristiti abrazivna sredstva jer bi moglo doći do oštećenja površina.

**Sifon i slavina nisu uključeni u cijenu

Podaci

Ferotehna
105734
9 Artikli
Podaci
Tip namještaja
Komplet (Gornji i donji)
Širina namještaja
80cm