Kupaonski ormarić VOV-L35x33x198
Snižena cijena

Kupaonski ormarić VOV-L35x33x198

Kupaonski ormarić VOV-L35x33x198

499,00 HRK 554,44 HRK -10%
s PDV-om
 Na zalihi

Opis

Kupaonski ormarić VOV-L35x33x198Jednostavan kupaonski ormarić VOV u mat bijeloj boji visine 198 cm sa dvoja vrata i policama koje će poslužiti za pospremanje kupaonskih potrepština. Ormarić se sastoji od dvoja vrata koja su odvojena otvorom na kojem se nalazi polica za odlaganje manjih stvarčica potrebnih u kupaonici. Prednost ovog ormarića je da primjerice u gornji dio možete staviti ručnike a u donji bez problema možete staviti sredstva za čišćenje, odvojenost gornjeg i donjeg prostora služi upravo za takvo razvrstavanje stvari u kupaonici.


Fronte od troslojno oplemenjenog iverala, korpus od oplemenjenog iverala.

Dimenzije kupaonskog ormarića:

  • Širina: 35 cm
  • Visina: 198 cm
  • Dubina: 33 cm

U širokom asortimanu nudimo proizvode za uređenje kupaonice. Namjera nam je ponuditi najmodernije, kvalitetne i atraktivne proizvode koji odražavaju osobni stil naših kupaca i čine životni prostor ugodnijim.

Namještaj iz naše ponude savršeno će se uklopiti u svaku kupaonicu i pružiti joj dašak elegancije, izrađen od visoko kvalitetnih materijala.

Najbolji izbor za sve one koji žele u svojoj kupaonici imati moderan i elegantan izgled po povoljnim cijenama.

ODRŽAVANJE: brisanje vlažnom krpom uz korištenje veoma blagih deterdženata. Ne koristiti abrazivna sredstva jer bi moglo doći do oštećivanja površina.

Podaci

Ferotehna
105746
8 Artikli
Podaci
Tip namještaja
Bočni ormarić
Širina namještaja
35cm
Način montaže namještaja
Samostojeći