Michelin visokotlačni perač MPX 150 L
Snižena cijena

Michelin visokotlačni perač MPX 150 L

Michelin visokotlačni perač MPX 150 L

2.149,00 HRK 2.387,78 HRK / 316.81€ -10%

285,22 EUR tax incl.
s PDV-om
 Na Upit

Opis

Michelin visokotlačni perač MPX 150 L

Visokotlačni perač MICHELIN MPX 150 L
Kupnjom bilo kojeg proizvoda branda Michelin dobiti ćete proizvod na koji bi trebali biti ponosni. Visokotlačni perač MPX 150 L luksuzno je opremljen vrhunskim komponentama koje mogu obraditi sve zadatke na profesionalnoj razini. Dodaci mogu biti pohranjeni na priručnim prstenima kućišta a dugo crijevo jednostavno se može namotati na bubanj koji je spojen na pumpu perača i ima integriranu vodoopskrbu.

Veliki spremnik deterdženta čvrsto je integriran u tijelo stroja. Za jednostavno rukovanje, stroj je opremljen udobnom ručkom i kotačima koji imaju pravi uzorak gume, tako da nikada ne predstavlja transport. Motor velike snage od 2100 W je induktivni (bez četkica, praktički bez održavanja i vrlo miran) i opremljen kvalitetnim bakrenim namotajima. Srce stroja je čvrsta metalna tripleks klipna pumpa s automatskim zaštitnim sigurnosnim ventilom niskog tlaka. Stroj je opremljen sa TSS sustavom, koji kada se u radu otpusti okidač na ručki odmah isključuje dovod vode. Priključak koji povezuje vodu sa visokotlačnim peračem izrađen je od prozirnog materijala. U njemu se nalazi filter kojim korisnik može prekontrolirati perač prije svake upotrebe s golim okom. Ako je potrebno, filter se uvijek može očistiti u trenu i tako i zaštititi crpku od oštećenja.

Uz vrhunske komponente i visokim radnim tlakom od 150 bara, ovaj stroj je također pogodan za vrlo zahtjevne poslove oko kuće, kao što je čišćenje bazena, paluba, terasa, prilaza, ograda, asfaltiranih ploha, zidova, oluka, kućne alate, vrtne alate, kosilice, vrtne traktore, bicikle, motocikle, off-road ATV-a, automobile, prikolice, vrtna garnitura i sl. Može se koristiti u radionicama, benzinskim postajama i drugim objektima u kojima će biti česta uporaba stroja.

Garancija na proizvod 2 godine

Tehničke karakteristike:
MODEL MPX 150 L
Certifikati CE- ROHS - TUV - GS
Specifikacije pumpe:
ALUMINIJSKA PUMPA
Max. pritisak (bar) 150
Max.protok (l/h) 420
Max. Ulazna temperatura vode °C 50°
Total Stop Sistem (TSS)
Specifikacije motora:
Tip motora Induction
Snaga (W) 2100
Napon / Frekvencija  (V-Hz) 230-50
Dodaci:
Pištolj (materijal) Metal
Dužina crijeva (m) 8
Namotaj za crijevo
Dužina El. kabel (m) 5
Rotirajuča mlaznica
Produžetak pištolja
Podesiva mlaznica
Spremnik deterdženta (l)
Integrirani spremnik za deterdžent (l) √ (1,4)
Pakiranje:
Dimenzije (DxŠxV) mm 330X320X930
Težina (Kg) 21

Podaci

102095