Pametna vrtna slavina SVPR
Snižena cijena

Pametna vrtna slavina s potisnom ručicom SVPR

Pametna vrtna slavina s potisnom ručicom SVPR, otporna na smrzavanje

2.999,00 HRK 3.332,22 HRK -10%
s PDV-om Dostava 4 - 10 radnih dana
 Na zalihi

Opis

Pametna vrtna slavina s potisnom ručicom SVPR, otporna na smrzavanje

Kako bi rješili probleme vezane uz niske temperature kao što je smrzavanje vanjskih instalacija i ostale štete nastale uz iste, većina korisnika je prisiljena ispuštati vodu iz vanjskih slavina i instalacija što u konačnici znači nemogućnost korištenja vode u zimskom periodu. Pokušaji ugradnje nekih od izolacijskih materijala pokazali su se kao neučinkoviti jer zbog nemogućnosti spriječavanja smrzavanja nastanu značajne štete uslijed istjecanja velikih količina vode. Pametna vrtna slavina s integriranim sustavom termomehaničke zaštite je patentirani proizvod koji osim jedinstvenih svojstava funkcionalnosti u svim vremenskim uvjetima plijeni dizajnom, te se izuzetno dobro uklapa u svaki eksterijer.

Ono što slavinu razlikuje od svih drugih jest činjenica da ne smrzava, odnosno da je i na ekstremno niskim temperaturama potpuno funkcionalna bez potrebe za ispuštanjem vode ili umatanjem u neki izolacijski materijal. Slavina je potpuno mehanička, ne zahtijeva izvor električne energije i konstruirana je za jednostavnu upotrebu i montažu po principu „ugradi i zaboravi”.

Slavina je dostupna u različitim izvedbama, s ručicom na potisak ili zakretnim kotačem te u drugim verzijama prilagođena zahtjevima kupca.
Profil vanjske cijevi je 40 mm, ukupne visine 1500 mm.

Pametna vrtna slavina namijenjena je kućanstvima, vikendicama i poslovnim objektima koji imaju potrebu za cijelogodišnjim korištenjem vode ili korisnicima koji jednostavno ne žele više razmišljati kada je potrebno ispustiti vodu.

Osim samostojeće vrtne slavine dostupna je i zidna verzija koja se ugrađuje umjesto postojećih „običnih“ zidnih slavina te ima potpuno istu funkciju.

Nesmrzavajuća vrtna slavina u standardnoj varijanti sa sustavom mehaničke zaštite od smrzavanja, funkcionalna u svim vremenskim uvjetima, promjera vanjske cijevi fi=40 mm, L=1650 mm, s priključkom na vodoopskrbni sustav od 1/2".

Pokretanje sa kotačem ili potisnom ručicom prema izboru.
Radni uvjeti do -30°C, tlakovi od 0,1 do 5,0 bara.
Ispuštanje se dešava ručno, svaki put prilikom zatvaranja slavine.

Pametna vrtna slavina izrađena je od najkvalitetnijeg inoxa koji je garancija da će slavina osim kvalitete i sigurnosti Vaš dom oplemeniti, ukrasiti i dati sigurnost i dostupnost u svim vremenskim uvjetima.

Podaci

103700
5 Artikli