Snižena cijena

Party Inox Kotlovina

Profesionalni Inox set za kotlovinu

699,90 HRK 777,66 HRK -10%
s PDV-om Dostava 4 - 10 radnih dana
 na zalihi

Opis

Party Inox Kotlovina

Profesionalni Inox set za kotlovinu u cijelosti je izrađen od nehrđajućeg čelika visoke kvalitete. Robustan i stabilan set za kotlovinu sastoji se od tanjura, ložišta sa odvojivom pepeljarom, demontažnih nožica i odvojivog dvodijelnog dimnjaka sa kapom.
U Party Inox setu za kotlovinu mogu se osim kotlovine pripremati i druga jela npr. pljeskavice, ispeći ili skuhati kobasice ili meso, razni riblji specijaliteti, umaci i gulaši, prilozi, jela od povrća i sl.
Svaki majstor kuhinje zna da za dobru pripremu hrane osim pravog recepta i namirnica treba imati i pravi alat a za vrhunsku pripremu kotlovine potreban vam je vrhunski inox set za kotlovinu – Party Kotlovina Inox.
Za vrhunsko gurmansko zadovoljstvo u prirodi te pripremu sjajne kotlovine ovaj set za kotlovinu zadovoljit će i najzahtjevnije majstore kuhinje. Gdje god da pripremali kotlovinu, ovaj vrhunski set za kotlovinu plijenit će pažnju svojim besprijekornim izgledom i dizajnom, sjajem i kvalitetom i učiniti vaš vrt ili dvorište zanimljivim i vrijednim divljenja. Konstrukcija seta za kotlovinu praktično je izvedena na način da se svi dijelovi mogu jednostavno i brzo rastaviti i zauzimaju vrlo malo prostora u prtljažniku vašeg automobila. Kvalitetan čvrst Inox materijal tanjura i ložišta debljine 1 mm te nogari od 2 mm debljine garancija su dugovječnosti ovog seta za kotlovinu. Uz pravilno rukovanje i pohranu ovaj set će dugo trajati bez korozije i raspadanja, za razliku od jedno sezonskih tankih pocinčanih setova sa tanjurom od inoxa sumnjive kvalitete i porijekla. Party set za kotlovinu proizveden je u EU, a svi dijelovi seta za kotlovinu izrađeni su od certificiranih materijala za obradu namirnica proizvedeni u EU.

tehničke specifikacije:
ukupna visina sa dimnjakom (cm) 130
visina nogara (cm) 50
dimenzje ložišta fi x v (cm) 35x25
dimenzije tanjura fi x v (cm) 46x7
ukupan volumen tanjura (l) 7
donji volumen tanjura (l) 4
debljina lima ložišta (mm) 1
debljina lima tanjura (mm) 1
debljina lima nogara (mm) 2
težina (kg) 5,5
materijal nerđajući čelik - inox
loženje drva/plin
tvornička garancija (mj.) 12
Proizvođač Mex - agro doo
EU norma materijala za spremanje hrane 1935/2004
Zemlja porijekla EU, Slovenija

Podaci

Meks Agro
107788
11 Artikli

Možda će Vam se i ovo svidjeti