Lea 65 - kupaonski ormarić
Snižena cijena

Kupaonski komplet Lea 65 - kupaonski ormarić

Kupaonski komplet Lea 65 - kupaonski ormarić

1.499,00 HRK 1.665,56 HRK -10%
s PDV-om
 Na zalihi

Opis

Kupaonski komplet Lea 65 - kupaonski ormarić

Jednostavan a elegantan kupaonski komplet Lea 65 koji će se zbog svog dizajna i dimenzija savršeno uklopiti u svaku kupaonicu i pružiti joj moderan izgled. U kompletu se nalazi donji ormarić s nogicama i dvoja vrata te ugradbenim keramičkim umivaonikom u bijeloj mat boji. Uz donji ormarić dolazi i gornji viseći ormarić s ogledalom, bočnom policom i LED rasvjetom.

Fronte MDF obložen pvc folijom u dekoru, bijeli sjaj, a korpus od oplemenjenog kantiranog iverala.
Kromirane ručkice na ormarićima.
Uključen keramički umivaonik.

Gornji ormarić s policama od MDF-a i utičnicom te LED rasvjetom s prekidačem.

Ovaj kupaonski komplet savršeno će se uklopiti u svaku kupaonicu zbog svog jednostanog dizajna i dimenzija.

U mnoštvu proizvoda koji se danas mogu naći na tržištu naš cilj je ponuditi najmodernije, kvalitetne i atraktivne proizvode koji odražavaju osobni stil naših kupaca i čine životni prostor ugodnijim i ljepšim prilikom obavljanja svakodnevnih higijenskih rutina. U širokom asortimanu nudimo proizvode za uređenje kupaonice različitih dimenzija i dizajna.

Namještaj iz naše ponude savršeno će se uklopiti u svaku kupaonicu i pružiti joj dašak elegancije, izrađen od visoko kvalitetnih materijala.

Najbolji izbor za sve one koji žele u svojoj kupaonici imati moderan i elegantan izgled po povoljnim cijenama.Dimenzije:

  • Dužina: 40 cm
  • Širina: 61 cm
  • Dubina: 34 cm

Jednostavnost je ponekad ono što se najviše uklapa u prostor, a to je zasigurno i ovaj kupaonski komplet opremljen sustavom "soft closing".

ODRŽAVANJE: brisanje vlažnom krpom uz korištenje veoma blagih deterdženata. Ne koristiti abrazivna sredstva jer bi moglo doći do oštećenja površina.

**Sifon i slavina nisu uključeni u cijenu

Podaci

Ferotehna
105723
8 Artikli
Podaci
Tip namještaja
Komplet (Gornji i donji)
Širina namještaja
60cm