Vatrogasni aparat TOTAL pjena, S9DN PREMIUM 9L
Snižena cijena

Vatrogasni aparat TOTAL pjena, S9DN PREMIUM 9L

Vatrogasni aparat TOTAL pjena, S9DN PREMIUM 9L, 12 JG

749,00 HRK 832,22 HRK -10%
s PDV-om Dostava 4 - 10 radnih dana
 Na zalihi

Opis

Vatrogasni aparat TOTAL pjena, S9DN PREMIUM 9L, 12 JG

Vatrogasne aparate danas nalazimo svugdje oko sebe: u uredu, postrojenju, skladištu, zgradama, trgovinama, automobilima i u ponekim kućanstvima..

Vatrogasni aparat TOTAL S9DN PREMIUM pjena stalni tlak, namijenjen je za zaštitu objekata i većih vozila. Odlikuje ga dobra efikasnost za B klase požara. Aparat je punjen prvoklasnom pjenom što omogućuje visoke ocjene kod gašenja požara. Pjena je puno zahvalnija za korištenje od praha, posebice u zatvorenim prostorima jer ne ostavlja tragove gašenja. Posebno se preporuča u bolnicama, vrtićima, školama.

Vatrogasni aparat TOTAL S9DN PREMIUM posjeduje MED atest te se može ugrađivati i na brodove, a pogonski plin je dušik N2

Jamstvo na vatrogasni aparat je 24 mjeseca uz redovito godišnje održavanje kod ovlaštenog servisa prema uputama proizvođača, kako bi se utvrdila ispravnost aparata te zamjenu dotrajalih i neispravnih dijelova.  

Važno je napomenuti da vatrogasni aparat mora imati mogućnost pristupa aparatu, te njegov položaj mora biti jasno naznačen naljepnicom koja se nalazi na zidu, ukoliko se montira na zid ne smije biti na visini većoj od 1,5 metara.

Karakteristike vatrogasnog aparata:

Tip: S9DN PREMIUM PJENA STALNI TLAK

Punjenje: 9l PJENE NEUFOAM eco AP

Efikasnost po EN-3: 43A / 233B

Broj jedinica gašenja JG: 12 JG

Pogonski plin: N2 - dušik

Sadrži MED atest: može se ugrađivati na brodove

Garancija: 24 mjeseca

Podaci

TOTAL
108874
8 Artikli