Vatrogasni aparat TOTAL S6PG/PG6PDY
Snižena cijena

Vatrogasni aparat TOTAL S6PG/PG6PDY

Vatrogasni aparat TOTAL S6PG/PG6PDY

90,12 EUR 100,13 EUR -10%
s PDV-om Dostava 4 - 10 radnih dana
 Na zalihi

Opis

Vatrogasni aparat TOTAL 6 kg S6PG/PG6PDY

Vatrogasne aparate danas nalazimo svugdje oko sebe: u uredu, postrojenju, skladištu, zgradama, trgovinama, automobilima i u ponekim kućanstvima..

Vatrogasni aparat TOTAL 6 kg - S6PG/PG6PDY namijenjen je za zaštitu objekata i većih vozila koji je punjen je sa prahom ABC SUPER. Također sadrži MED atest što znači da se može ugrađivati na brodove.

Vatrogasni aparat TOTAL 6 kg - S6PG/PG6PDY ima visoki rejting prema EN-3 normi  postiže maksimalnih 15 jedinica gašenja prema pravilniku o vatrogasnim aparatima.

TOTAL 6 kg - S6PG/PG6PDY izrađeni su od vrhunskih materijala i punjeni prvoklasnim prahom što im omogućuje visoke ocjene kod gašenja požara.

Jamstvo na vatrogasni aparat je 24 mjeseca uz redovito godišnje održavanje kod ovlaštenog servisa prema uputama proizvođača, kako bi se utvrdila ispravnost aparata te zamjenu dotrajalih i neispravnih dijelova.  

Važno je napomenuti da vatrogasni aparat mora imati mogućnost pristupa aparatu, te njegov položaj mora biti jasno naznačen naljepnicom koja se nalazi na zidu, ukoliko se montira na zid ne smije biti na visini većoj od 1,5 metara.

Karakteristike vatrogasnog aparata:

Tip: TOTAL 6 kg - S6PG/PG6PDY

Punjenje: prah ABC SUPER

Efikasnost po EN-3: 55A/233B/C

Broj jedinica gašenja JG: 15 JG

Pogonski plin: N2 dušik

Sadrži MED atest: može se ugrađivati na brodove

Garancija: 24 mjeseca

Podaci

TOTAL
108861
5 Artikli