Zuzia ECO/P/BS/DECO ugradbeni kamin
Snižena cijena

Zuzia ECO/P/BS/DECO ugradbeni kamin

Zuzia ECO/P/BS/DECO ugradbeni kamin

15.699,00 HRK 17.443,33 HRK -10%
s PDV-om
2.083,62 EUR tax incl. Dostava 4 - 10 radnih dana
 Na zalihi

Opis

Zuzia ECO/P/BS/DECO ugradbeni kamin

ECO model - viša energetska klasa!

Zuzia ECO/P/BS/DECO ložišta od lijevanog željeza s prostranom komorom za izgaranje, dodatno su opremljeni gustim rasporedom radijatora. Zahvaljujući ovom rješenju, površina prijenosa topline u prostoriju je znatno veća, no to povećava masu samog uređaja.

Umetak ima sustav naknadnog izgaranja, koji zajedno s ostalim tehničkim rješenjima ima vrlo dobru učinkovitost izgaranja, što čini da ložište udovoljava strožim zahtjevima ekološkog dizajna.

TEHNIČKE KARAKTERISTIKE

Model ZUZIA/ECO/P/BS/DECO (eco/desni/bez pregrade/deco)
Nazivna snaga (kW) 12
Maksimalna snaga grijanja (kW) 6.0 – 14.5
Predviđeno za prostor (m²) : 70-90
Odvod dima (fi u mm) 200 (Moguća redukcija na manji fi)
Toplinska učinkovitost (%) 81
Emisija CO (na 13% O2) 0,1
Temperatura dimnih plinova (°C) 295
Težina (kg) 207
Max duljina cjepanica (cm) 50
Preporučena vrsta goriva drva

Sigurnost na najvišoj razini

Lijevano željezo ispred umetka opremljeno je staklom od keramike otpornim na temperature do 800 ° C. Staklo je certificirano za kvalitetu i sigurnost.

Dekorativno staklo ne samo da izgleda elegantno i moderno, već prije svega upotreba ovog rješenjaje da optički povećava prednji dio umetka i ističe viziju požara. Okvir vrata izrađen je zatvorenog profila, što ih čini stabilnim i otpornim na naprezanja prilikom rada na visokim temperaturama.

Jednostavna upotreba

Smanjeno taloženja čađe zahvaljujući sustavu čistog stakla (zračna zavjesa). Zračna zavjesa odvaja staklo od komore za izgaranje, a zbog čega se staklo ne prlja te emitira više topline u prostoriju.

Čišćenje umetka lakše je pomoću ugrađene rešetke i spremnika u kojem se skuplja pepel. Osim toga, umetak ima uklonjivu ogradu, koja sprečava da drvo pada iz ognjišta i olakšava čišćenje kamina.

Maksimalna iskoristivost energije

Spaljivanje čestica goriva ostvaruje se zahvaljujući opremljenom deflektoru koji produžuje ispušni put. Ovaj proces također povećava učinkovitost sagorijevanja i jamči bolju upotrebu energije, a istovremeno smanjuje emisiju štetnih tvari u atmosferu.

Uređaj ima trostruki sustav ventilacije komore za sagorijevanje, pa je proces spaljivanja drva u umetku ekološki i što je najvažnije ekonomično.

Opskrba primarnog zraka na umetak izvodi se izvana zahvaljujući ugrađenom dovodu za zrak (veličine 125 mm). Dovod zraka nalazi se u donjem dijelu umetka.

Zuzia ECO/P/BS/DECO je kamin modernog i elegantnog izgleda, a jamstvo na pet godina daje garanciju kvalitete i pouzdanosti.

Podaci

Kratki.pl
110553
5 Artikli